Fra naturstien på Bud

Påska 2019 

Det nye bobilåret begynnte med en tur til campingplassen på Bud sammen med Anita og Bjørn. De reiste i egen privatbil og leide hytte på campingplassen.

Anita i rorbumiljøet på Bud.

 

 

Mai-tur til Florø 

Strålende langtidsvarsellangtidsvarsel og det faktum at AAFK skulle spille 2-rund kamp i Florø var grunn god nok for turen.

Første overnatting var på ei kai ved Nupen utenfor Larsnes med fin havutsikt. Dagen etter tok vi ferga fra Larsnes til Åram og kjørte Hakallestranda til Fiskåbygda - ei ny og positiv erfaring. Ved Sandvik tok vi en 2-3 timers pause ved ei stor og fin sandstrand.

På strekninga mellom Isane og Svelgen ble det pause på Myklebustsætra som har vært i drift helt til i år - ifølge en lokal syklist.

I Florø tok vi inn på Krokane camping som ligger et par km fra sentrun, det ble to overnattinger på denne natursskjønne campingplassen.

Etter kampen som AAFK vant 1-0 startet vi på hjemturen, kjørte et par timer og overnattet på Utvikfjellet. Nå hadde været slått  om så dagens mål var hytta etter en kaffipause på den fine rasteplassen på Kviven.

På campingplassen Krokane i Florø

Langnes camping i Grong - bildet ytes ikke full retferdighet uten duften av syrenene i bakgrunnen.

Sommerturen nordover.

 16/6.

Vi startet fra hytta med Molde som første mål, her tok vi pause for å se AAFK i bortekamp mot HAMKAM på TV.

Etter kampen fortsatte vi i fint kjørevær og stoppet ikke før vi kom til Orkanger, der vi overnattet på parkeringsplassen til ELKJØP,

 

17/6.

Været var perfekt for kjøring - overskyet men oppholdsvær, så det ble en lang dagsetappe også denne dagen, som endte på Langnes camping i Grong,

Vel framme klarnet det opp og vi fikk en perfekt kveld omgitt av nederlendere.