Nordmørsturen.

På vei til Rampestreken med utsikt mot Trollstigen, Bispen og Kongen.

Omsider var våren kommet så langt at vi kunne starte bobilsesongen. Vi ville fortsette utprøvingen av Hymern og valgte en tur i nærområdet.

24/3. Første overnatting var på bobilparkeringa på Åndalsnes som bare er en parkeringsplass ved jernbanestasjonen. Den påfølgende dag skulle vi forsøke å komme opp til Rampestreken på Nesaksla, men vi måtte snu ca 100 meter før målet pga is.

25/3. Vi fortsatte i retning Sunndalsøra via Isfjorden og i botnen av  Rødvenfjorden kom vi til Saltkjellsnes camping som såg fristende ut og da været var fint, ble det overnatting her etter en veldig kort dagsetappe.

26/3. pÅ Sunndalsøra overnattet vi på bobilplassen. Sanitæranlegget var stengt men det var tilgang på strøm, 200 kr for bare strøm og overnatting var vel i drøyeste laget.

Rasteplass på Averøya med utsikt over Hustavika.

27/3. Nå gikk turen i retning Kristiansund der vi hadde tenkt å overnatte på den nye bobilparkeringen, men den såg lite fristende og uferdig ut, så vi fortsatte gjennom tunellen til Averøya der vi fant oss en rasteplass med praktfull utsikt over Hustavika. Vi overnattet her sammen med to andre bobiler.

Planen var å ta hjemturen over Oterøya med overnatting på Misund, men nå var værmeldingen så dårlig at det ble rake vegen via Molde og hjem.

Vi hadde hatt en fin og nyttig tur, og kommet til at vi ville ha ny dokasett og bodelsbatteri på bruktbilgarantien, noe som også ble akseptert.